Bekijk hier de voorgaande verslagen:

Welkom bij ons
Jaarverslag 2021
scroll voor meer
Brief van
het management

In 2021 hebben we belangrijke beslissingen genomen en acties ondernomen om de basis te leggen voor de toekomstige groei van ons bedrijf. Ik ben zeer verheugd met de benoeming van Dr. Paul Stoffels als mijn opvolger. Gesterkt door onze wetenschappelijke expertise, pijplijn, en groeiende commerciële franchise, ben ik ervan overtuigd dat we met vertrouwen vooruit kunnen kijken.

Onno van de Stolpe, CEO

Dit jaar hebben we onze R&D-activiteiten geheroriënteerd en de uitgaven herschikt, terwijl we onze commerciële activiteiten uitrolden met een belangrijke inspanning om Jyseleca® in Europa te lanceren. Wij geloven dat onze sterke kaspositie ons de mogelijkheid biedt om onze gedifferentieerde pijplijn te ontwikkelen en onze missie waar te maken om het leven van mensen te verbeteren door patiënten te helpen die nieuwe behandelingsmogelijkheden nodig hebben.

Bart Filius, President & COO

Financiële hoofdlijnen

Groep netto-omzet 484.8 miljoen
Kaspositie 4703.2 miljoen
Over te dragen opbrengsten 2364.7 miljoen
Kosten van onderzoek en ontwikkeling 491.7 miljoen

Magazine

Verleden & toekomst

Onno van de Stolpe kijkt terug op 23 jaar aan het roer van Galapagos. Paul Stoffels geeft ons een kijkje in de toekomst. Het Galapagos verhaal gaat verder.

Een inspirerende basis voor betrokkenheid van patiënten

De lancering van ons Patient Partnership Charter is een cruciale en tastbare stap vooruit in ons streven naar stevige, duurzame partnerschappen met de patiëntengemeenschap. Dit zal ons uiteindelijk helpen om het verschil te maken voor patiënten, hun zorgverleners en hun families.

Een geneesmiddel lanceren in een virtuele wereld

Een nieuw product lanceren op een drukke markt is altijd moeilijk. Maar wat als je een nieuw bedrijf bent, onbekend bij klanten, en je zit midden in een wereldwijde pandemie? Collega's in drie markten delen hun ervaringen met de lancering van Jyseleca.